Wednesday, 2 May 2012

salah faham ka salah sangka??


Hai..tiba-tiba ja aku terasa nak update pagi nie..aku pon bukan duk mlangut(bersenang-senang) saja kat u nie...esok kelas kowl 8.Tapi di sebabkan dua org kwan aku yg tiba-tiba cm ner tah..ley pulak mai post ~wall ke wall ~Kisah fb nie hah..haihh,,lawak ;;gelak smpai guling -guling :P..Boley pulak pagi2 buta nie duk buat gosip hat skupang tak laku:))Pasai pa??depa buat apa??hah mcm nie..Depa ingat aku nie skandal ngn Pit wan tuh..Maaf pit..terpksa aku mention nma hang kat cni...hahaha...tak pa kan??kan??Pit wan tu aku jumpa face to face pon tak penah''Kenai pon sebab kawan aku yg duk slalu mention2 nma...Mula pada tu lah aku mcm rapat ckit ngn pit wan nie...Teman tapi mesra lah .~hahaha..tapi dlm fb ja..:))Kira kalo apa aku update status..suma dya like..komen segala bagai..begitu jugalah ngn aku..aku pon 2 kali 5 ja..Okayyy..okayy.Malas nak beletiaq pnjang..AKU dengan PITWAN dengan rasminya HANYA KAWAN..KAWAN okayy sayanng-sayang ku,ni memang aku update khas untuk hang dgn midat okayy!!muaahhh.. sayang hampa sampai tulang rusuk aku@_@...thanks bagi gosip pagi2 buta kat aku(:


1 comment:

  1. hai , mai singgah blog faten :) http://diaamyra.blogspot.com/

    ReplyDelete