Wednesday, 2 May 2012

Motivate diri sikit(:




Hai,,hai,,actually tak dak apa sgt nak cita,,hehe,,cuba tiba-tiba  ,, fikiran nie  melayang  jauh ~~@_@!!Rindu siapakah??Oh,,Pliss la anis oi..Time skunk bukan nk berindu-rinduan la sgt kan..Cuba motivatekan diri sendri:;:(:

  •   pray
    become no one yeahh,,baby cyg lebiu..lebiu**Saja buat teruk**
  • Family
    always in top my heart**important**
  • if u want to miss someone/somebody??Let it go~"That normal lah''    **dont be hypokrit honey**
  • Study??Of course!**ilmu bukan pada pointer okayy**~kat mna-mana pon boley study la~
tak da bezanya,universiti,politeknik,giatmara,kismec, ,,n bnyak lagi lah~*nak mention suma tak mampu lah sayangg-.-
  • capital (c)oh.oh..apakah??hahaha...awt gelak pulak??:D
    c.i.n.t.a???no komen kowt yang tu...ada..adalah,,*pasrah* 
  • seimbangkan Dunia dan juga Akhirat**perbanyakan beribadat **
    ~money not everything but everything need money right??~So,apa2 pon dua2 perkara nie penting sgt2 dl life kita.=='**seimbangkan ja**)Insyallah di permudah segala urusan kita dunia & akhirat..aminn:))

No comments:

Post a Comment