Monday, 30 April 2012

Pengaruh" kawaan"

Asalamualaikom???;first2 skali aku saja la nak try tengok buat blog nie,bukan apa membe2 aku kata syok ada blog.depa kata" kononnya"boleylah release tension kata ko!ahaks^^sbb tu lah hari ni azam aku lepas ja habis kelas terus nak buat..hahhaa..tapi betul jugak mcm org tua2  kata..opps..maaf-maaf bukan org2 tua tapi org2 lama ,tok aku selalu pesan!{!tak try tak taw}..tapi tak dak lah tok aku otai sgt smpai nak cakap mcm ayat aku tuh..hahaha.. :tok tu bahasa kedah,kalo klnya org pggil" nenek"ha lebih kurang mcm tu lah=='.tak pa aku try,just follow the flow -.-ngeh2..insyallah.kalo aku selesa dgn blog nie.aku akan  selalu update .walaupun status aku sebagai "student yg pelik pada U lain".kenapa aku cakap mcm tu? ok nnti ada smbungannya.~*saja aku nk buat bg hampa tertanya-tanya~Sesiapa yang suka nak FOLLOW???.SILAKAN cek abang ,adik..kakak, sayang ye.Hidup kat dunia bnyak benda kita nak kongsi.So tak salah kalo kita sama-sama kongsi okayy sayang??^___^

1 comment: